DARILNI BONI        BOWNOVA TERAPIJA ZA MAMICO IN DOJENČKA     OBRAVNAVA BRAZGOTIN (CARSKI REZ)   

TERAPEVTKA TINA     ŽE OD 2009     SMS 040875465

TUDI ZA PREDŠOLSKE OTROKE
ŠOLARJI IN OSTALE STAROSTNE KATEGORIJE

Paket OSNOVNO - za mamico -  zajema 
3 obiske, na katerih se izvede Bownova terapija Importance Of Symmetry (IOS). 

Najbolj pogosti vzroki za nakup tega paketa:
Mamice se pogosto že v nosečnosti soočajo z bolečinami v hrbtenici, mišicah ali drugih sklepi. Nekatere te težave spremljajo tudi po porodu nekaterim pa se po porodu šele pričnejo. Dvigovanje in odlaganje otročka iz/v posteljico, dojenje in pestovanje občasno sprožijo mišično bolečino.

Koliko časa traja termin?
Termin traja 30-45 min. Odvisno od odzivanja vašega telesa. Namreč, pri Bownovi terapiji Importance Of Symmetry (IOS) testiramo geometrijo telesa pred tretmajem in na vmesnih etapah. Iščemo rezultat. Prenehamo šele, ko se pojavijo željeni premiki znotraj mišično skeletnega sistema. 

Zakaj si ne bi pomagali na povsem naraven način? Izjemno blagodejen učinek pa je uravnovešenje medenice s hrbtenico, še posebno po težji nosečnosti ali vaginalnem porodu.

Ali je tretma varen?
Da, Bownova terapija je varen način manualne terapevtske tehnike. Bownova terapija Importance Of Symmetry se sicer nekoliko razlikuje od svoje nežne predhodnice, a nudi bistveno večjo učinkovitost.

Mi bo Bownova terapija 100% pomagala?
Bownova terapija Importance Of Symmetry je izjemno učinkovit in celo merljiv pristop. V kolikšni meri vam lahko pomaga je odvisno tudi od vaše osnovne situacije. Zato pa uvodoma opravimo pogovor z vami in skupaj izberemo ustrezno strategijo. V primeru hormonskih motenj ali motenj s področja emocij, pooperativnih brazgotin lahko nadgradimo s Paketom ZDRAVJE.

Kako lahko sooblikujete terapevtski paket?

Ob doplačilu lahko po vaši želji nadaljujemo s Paketom ZDRAVJE. Kar pomeni, da za dojenčka pridobite 5 terapij in 2 dodatni terapiji zase. Sami pa izbirate med dodatnimi moduli za posebne učinke: Globoka sprostitev. Protibolečinski efekt. Uravnavanje hormonov. Sprostitev brazgotin - carski rez. 

Kaj pa če  nimate posebnih težav?
Odlično! Potem vam Paket OSNOVNO ali Paket Zdravje služita kot odlična preventiva za celostno počutje.

Pošljite nam sporočilo.

ZA MAMICO

Zanima me naslednja storitev:

Kako vam lahko pomagamo?
Z naročanjem/povpraševanjem preko tega spletnega obrazca razumemo, da soglašate z oddajo vaših podatkov. Podatke obdelujemo za namen naročanja ter obveščanja o naših storitvah.   VEČ INFORMACIJ.

LOKACIJA

PE Medico Ars
NBK 9, 8330 Metlika

DELOVNI ČAS

Po naročilu.
Sobote, nedelje in prazniki ZAPRTO.

© Copyright Zavod Medico Ars